Twitter siger angreb på „koordineret social teknik“ forårsaget af Bitcoin-svindel

Twitter hævder, at “ et koordineret socialteknisk angreb “ fik en af verdens største sociale medieplatforme til at smelte sammen onsdag, efter at prominente berømthedsprofiler blev brugt til at fremme en storskala bitcoin-fidus.

En masseovertagelse af berømtheder med stor navn, inklusive den tidligere vicepræsident Joe Biden, den tidligere amerikanske præsident Barack Obama, Kanye West og Elon Musk så deres konti kompromitteret, og startede kl. 19:00 UTC .

Twitter sagde i en række Bitcoin Era, at hackere målrettede „nogle af“ dets medarbejdere, der havde adgang til interne værktøjer, som de brugte „til at tage kontrol over mange meget synlige (inklusive verificerede) konti og Tweet på deres vegne.“

Den sociale medieplatform undersøger, hvad der ellers blev påvirket, mens de gendanner konti til deres brugere

Motherboard, VICE Magazines tekniske afdeling, sagde, at det talte med to kilder, der overtog konti, der hævdede, at de betalte en Twitter-insider for at styre overtagelserne.

Twitter, der blev „stærkt centraliseret“ førte til hacket, sagde Ben Sigman, CTO ved blockchain-opstart Make Sense Labs

Twitter-ansatte har „godmode“ -adgang til at oprette tweets fra enhver bruger, hævdede Sigman.
Det er værd at bemærke, at alle adresser er Bech32 / Segwit- adresser, som hjælper med at indsnævre den tegnebog og den service, der bruges.

Comments are disabled