Altcoins skader BTCs utvikling, sier Bitcoin-utvikler – og det er derfor

Kryptoområdet presenterer en samlet front for en utenforstående, men indre fraksjoner eksisterer. Mens noen kryptoentusiaster og analytikere tror Bitcoin og altcoins kompletterer hverandre, er det andre som påpeker at Bitcoin ville være lenger fremme hvis altcoins ikke stjeler oppmerksomhet og ressurser fra økosystemet.

Ifølge TheRustryTwit er en gratis åpen kildekode-programvare (FOSS) -utvikler som koder på Bitcoin-lyn, altcoins og deres etterfølgere det mest skadelige som har skjedd med Bitcoin-utviklingen

„Den mest skaden på #Bitcoin-utviklingen ble gjort av altcoins og deres etterfølgere. Tilbakemeldingssløyfen for støy og svindel gjorde at hele anathema FOSS devs, våre naturlige allierte. Derfor har jeg nulltoleranse for alts. ”

Uttalelsen trakk mye oppmerksomhet fra altcoin-supportere og Bitcoin-maksimalister. Spesielt insisterte Syscodes utvikler Jagdeep Sidhu på at Bitcoin har hatt større utbytte av eksistensen av altcoins.

„Alts er en viktig grunn til at bitcoin er verdien der den er i dag, så du bør være glad for at de er i stedet for“ nulltoleranse. “

Svindel Altcoins Masquerading som ‚Bitcoin‘ er problemet

Mange svindel er blitt utført i navnet Bitcoin, spesielt der pyramideopplegg blir presentert som altcoins med Bitcoin potensial, inkludert Onecoin og OnePlus Token. Slike svindel projiserer et negativt bitcoin-bilde som hindrer både adopsjon og attraksjon av flere utviklere til å jobbe med skaleringsløsninger.

Men akkurat som Bitcoin har noen altcoins gyldig teknologisk verdi og brukstilfeller. Ethereum introduserte for eksempel smart kontraktsteknologi og har bedre enn Bitcoin kontinuerlig siden ICO.

Derfor er holdningen til altcoins av bitcoin-maksimalister problemet og ikke faktisk eksistensen av altcoins, ifølge Sidhu.

„Synlighet bitcoin blir etter hvert som flere får inn økosystemverdiutvinning fra fiat til krypto, noe som gir bitcoin symbolet på gull i kryptoøkosystemet driver“ verdien av mange dimensjoner. “

Som tidligere rapportert av ZyCrypto, er DeFi en av de hurtigst voksende sektorene på kryptomarkedet , og hvis vekst kan eksponeres ytterligere bare ved å omdisponere kapital fra Bitcoin’s markedskapital.

Til tross for at noen fortsatt holder fast på et negativt bilde av altcoins, er det tydeligvis økt interesse for DeFi fra både detaljhandels- og institusjonelle investorer. Data fra DeFi Pulse registrerte den første store økningen i DeFis markedsutvikling i juni juni til $ 600 millioner som steg til over 1,2 milliarder dollar tidlig i 2020 og har siden oversteg 6 milliarder dollar i august 2020.

Det enorme potensialet til DeFi har blitt sementert av monteringspenningene som YFIs monumentale prisoppnåelse som siden har sett det overgå prisen på bitcoin til å bli verdens dyreste krypto-aktivum.

Comments are disabled